logo Ketelaars Dakbedekkingen Sterksellogo Ketelaars Dakbedekkingen Sterksel


Zinkwerk


...


Ketelaars Dakbedekkingen levert en monteert al het zinkwerk voor uw dak (goot of muur) op maat en waar nodig wordt deze gesoldeerd.

Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de zinken dakbekleding van NEDZINK (ZinkUnie) in. Wij monteren onder andere Titaan, Nova, Qwartz en ook diverse gepatineerd zink. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot of dakrand bevindt) in verschillende maten monteren.


Voeglood / bladlood


Lekt uw dak niet maar is het lood aan vervanging toe ?

Wij monteren bij onze dakrenovaties maandelijks tussen de 50 en 250 meter aan voeglood in de gevels. Ons voeglood / bladlood wordt gemonteerd in 15 ponds, 18 ponds, 20 ponds, 25 ponds en 30 ponds lood, waarbij 20 ponds lood voor voeglood gebruikelijk is. Nadat de meterstukken lood in de gevel of schoorsteen zijn gemonteerd, werken wij de voeg natuurlijk netjes af met cement.

Wilt u geen lood maar een lood vervanger? Dit is zeer diefstel vriendelijk en gaat net zo lang mee als traditioneel lood. Ook dit plaatsen wij voor u!
Zorgeloos leven onder uw Ketelaars dak

Ketelaars Dakbedekkingen
  Beukenlaan 27
  6029 PX Sterksel
Keurmerken
  VCA
  KOMO