Dakisolatie

Dakisolatie: bespaar kosten!

Een goede dakisolatie levert u logischerwijs een energiebesparing op! Een slecht geïsoleerd dak is de grootste energieverspiller in huis. Via het dak gaat zo’n 30% van de warmte verloren. Met een goed geïsoleerd dak bespaar je honderden euro’s per jaar en daardoor comfortabel wonen is ook veel waard
Vooral als u de zolder of aanbouw gelegen direct onder hete dak als leefruimte gebruikt en wel eens verwarmt. Ketelaars Dakbedekking isoleert zowel platte als licht hellende daken. Een hellend of schuin dak isoleren kan langs de binnenkant en/of aan de buitenzijde. Isoleren langs binnen betekent dat het isolatiemateriaal onder de dakconstructie zit. Bij dakisolatie langs de buitenzijde zit de isolatie bovenop de dakconstructie. Een schuin dak isoleren langs buiten is wel het meest efficiënt en doeltreffend, omdat er minder risico is op koudebruggen en de dakconstructie minder last heeft van temperatuurschommelingen.

Uw dak laten isoleren?

Is de dakbedekking nog in goede staat? Dan kan je de isolatie ook op de dakbedekking leggen. Dit noemen ze een omgekeerd dak.
Ketelaars Dakbedekking komt graag bij u kijken voor een deskundig advies aangaande isolatie. Bij dakisolatie komen de werkzaamheden namelijk heel nauw. Als een dak niet goed wordt geïsoleerd kan uw isolatiewaarde flink gaan dalen. U gehele dakconstructie kan zelfs gaan rotten en dat is wat we zeker niet willen. Kiest u voor Ketelaars Dakbedekking hoeft u daar nooit bang voor te zijn!

Zorgeloos leven onder uw Ketelaars dak.