Nieuw dak

Nieuw dak laten plaatsen?

Een nieuw dak laten plaatsen moet nauwkeurig gebeuren. Ketelaars Dakbedekkingen biedt de service aan uw eisen: u heeft hier jarenlang geen omkijken meer naar. Voelt uw huis/pand klam? Heeft u last van vocht- en schimmelplekken en/of de houten dak constructie toont gebreken?

Dan is het moment aangebroken dat uw dak aan vervanging toe is, inclusief de dakconstructie. Een compleet nieuw dak is dan simpelweg nodig. Het is een behoorlijke ingreep maar soms is er gewoonweg geen keus. De functie van uw dakconstructie is cruciaal om het gewicht, van uw dak en het gewicht wat er bij komt door de weersomstandigheden, te kunnen dragen.

Bij aangetaste dakconstructies moet er onderzocht worden of er een gedeelte of de gehele constructie vernieuwd moet worden. Ketelaars Dakbedekkingen als erkende dakdekkers kunnen dit prima voor u in orde maken en ook onderbouwen waarom ze tot deze conclusie zijn gekomen.

De kosten voor het vervangen van het dak zijn afhankelijk van verschillende factoren. Voor het verwijderen van de oude dakbedekking en het plaatsen van nieuwe dakbedekking maken we een duidelijke offerte voor u. Wilt u ook het dakbeschot vernieuwen of dakisolatie aanbrengen, geen enkel probleem voor ons.

Een punt  van aandacht is om voorafgaand aan het vervangen van uw dak, te bekijken of het aanvragen van een vergunning nodig is. U dient een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een nieuw dak wanneer de draagconstructie van het dak ingrijpend wordt aangepast of als er een uitbreiding in de hoogte, breedte of dikte van de woning plaatsvindt.

Ketelaars Dakbedekkingen kan u op alle gebieden ontzorgen en begeleiden hierin, want zorgeloos leven onder uw Ketelaars dak dat is waar het om draait.