Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe?

Ai Ai , een dakrenovatie daar zit niemand op te wachten. Het goede nieuws is dat een dakrenovatie u heel wat minder zorgen geeft en uiteindelijk veel wooncomfort. Dit is wat Ketelaars Dakbedekkingen u wil geven.

Heeft u dakbedekking zijn beste tijd gehad, dan is het tijd om de dakbedekking wellicht deels te vervangen. Stel deze handeling niet te lang uit, het is namelijk één van de meest kwetsbare gedeeltes van het huis. Wordt door ouderdom uw dakbedekking aangetast, dan kunnen de kosten voor het renoveren behoorlijk oplopen. Belangrijk om de staat van uw dak goed in de gaten te houden zodat eventuele gebreken tijdig worden opgemerkt en er snel ingegrepen kan worden door Ketelaars.

Twijfelt u over de staat van u dak dan komen wij bij u kijken en geven een vakkundig advies.

De kosten van een dakrenovatie hangen geheel af van het type dak, plat of schuin, de constructie, de leeftijd van het dak en eventuele gebreken. Wij geven een duidelijk overzicht van de kosten en geven vrijblijvend advies. Voorbeelden van gebreken of schade zijn onder meer losse, kapotte of ontbrekende dakpannen op een hellend dak, scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak, of een aangetaste dakconstructie.

Ketelaars Dakbedekkingen garandeert u de beste prijs en het beste resultaat op de lange en korte termijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zorgeloos leven onder uw Ketelaars dak.